Project - Rotterdam
Project - Rotterdam
terug naar alle projecten

Binnenkijken bij....

Een prachtige woning in Rotterdam

Enige tijd terug werkten wij mee aan een project in Rotterdam. Graag laten we jullie het eindresultaat zien.

Deze moderne, ruime nieuwbouwwoning in Rotterdam is volledig ingericht volgens de laatste trends en laat menig designhart waarschijnlijk wel sneller kloppen. Een eyecatcher in de ruimte is de opening in het plafond tussen de twee verdiepingen, waardoor aan de voorzijde van de woning een enorme open ruimte ontstaat. De hoogte wordt hier benadrukt door verschillende Tom Dixon lampen, deze geven de strakke ruimte een speels effect.

Lees verder
  Project - Rotterdam
  Project - Rotterdam
  Project - Rotterdam
  Project - Rotterdam
  Project - Rotterdam
  Project - Rotterdam

Gietvloer

Op de verdieping wordt het ruimtelijke gevoel van de opening versterkten door een glazen afscheiding, waardoor je zo naar beneden kijkt. Op beide verdiepingen is gekozen voor een strakke, betonlook gietvloer. Deze past perfect in deze strakke woning en het naadloze karakter maakt de etages nog ruimtelijker.

Stalen kozijnen

Op alle verdiepingen is gekozen voor donkere raamkozijnen. Dit is door het gebruik van zwarte stalen kozijnen, overal in de woning mooi doorgetrokken. Op de foto’s is ook goed te zien hoe mooi de combinatie is van een gietvloer, zwarte stalen kozijnen, glas en een greeploze mat zwarte keuken. In deze woonkeuken zijn deze strakke materialen gecombineerd met hout en velours, wat weer meer warmte geeft aan de strakke basis.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem

contact

op.

Meer informatie